Në prag të festës së Bajramit, Halil Kastrati i dhuron një banesë veteranit nga Skënderaj

Shoqata “Jetimat e Ballkanit” e cila udhëhiqet nga humanisti Halil Kastrati ka dhuruar sot një banesa në Skenderaj.

Në prag të festës së Fitër Bajramit, Kastratit i shoqëruar nga kryetari i Skënderaj, Bekim Jashari kanë dhuruar sot celsat e banesës së re veteranit të luftës, Abit Asllani.

“Nata e Fiter Bajramit, e gezofshit banesen e re. Surprize e madhe sot ne Skenderaj. U dhurua banesa e re 85 metra katrore dhe krejt e mobiluar. Veterani i luftws Abit Asllani me familjen e tij u bë me banes te re. Bamirës Zoti kurr mos ju humbtw” kishte shkruar Kastrati ne Twitter.

SHPËRNDAJE