Nëna beqare që del më “babushë” pasanikë që i paguajnë faturat

Një nënë beqare, e cila punon për të mbajtur fëmijët e vetme, ka treguar se si disa “mirëbërës” të pasur e kanë ndihmuar që t’ia dalë me shpenzimet. Gjithsesi ajo shton se familja dhe babai i fëmijëve nuk ja kanë idene se nga vinë “donacionet”.

26-vjeçarja Ashley është pjesë e Seeking.com një faqe për lidhje që bën bashkë femra tërheqëse me meshkuj jo dhe aq të rinj por “të krimbur” me para.

Pas një vargu të romancave të dështuara, nëna beqare u shpreh për DailyMail.com se ajo u bashkua me faqen disa muaj më parë me shpresën e zbutjes së stresit financiar që ka rrënuar marrëdhëniet e saj të kaluara.

Ashley vazhdon të punojnë me kohë të plotë, por ajo tha se mbështetja financiare shtesë i lejon asaj të bëjë më shumë për vete dhe për fëmijët e saj.

Nëna vlerëson se gjysma e të ardhurave të saj – duke përfshirë dhuratat dhe faturat që janë paguar për të – vjen nga të qenit një “sugar baby”.

Edhe pse disa nga miqtë e saj e dinë për mënyrën e jetesës së saj, ajo pranoi se ajo ka zgjedhur të largohet nga familja e saj për tani.

 

SHPËRNDAJE