Nëna dhe e bija shtyhen me të pasmet

Jen Selter është një ndër femrat më të ndjekura në rrjetet sociale për shkak të fizikut të saj të jashtëzakonshëm.Seksbomba amerikane regjistron afërsisht 13 milionë ndjekës vetëm në “Instagram”, të cilët admirojnë bukurinë e modeles.

Jen është shumë e pasionuar pas fitnesit dhe kalon një pjesë të madhe të kohës në palestër.

Momentet nga stërvitja e përditshme, 26-vjeçarja seksi i ndan edhe me fansat e shumtë. Forca për të vijuar me stërvitjen është nëna e saj 51-vjeçare.

Nuk dallohet qartë në fotot e publikuara nëse është nëna, motra apo një shoqe, pasi ajo gëzon forma perfekte.