Nëna ia besoi djaloshin 4 vjeçar të sëmurë dado-s, por pastaj ndodh ‘çmenduria

Tiffany Fields nga Lexington, ka një djal 4 vjeçar me emrin Luke.

Djaloshi 4 vjeçar, vuan nga sindroma Down, epilepsia dhe një sëmundje të zemrës, që nënkupton se atij i duhet kujdes konstant. Kur Lillian White – një dado, morri një kujdes fëmijën, nëna e tij vërejti ndryshime drastike tek djali i saj, transmeton lajmi.net

Ajo vendosi një kamerë të fshehur në shtëpi për të parë se çfarë ishte duke ndodhur kur ajo nuk ishte me djalin e saj. Kur mori pamjet e kamerave, ajo ishte tmerruar dhe jashtëzakonisht e shqetësuar.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

Dadoja po e malltretonte djalin e saj,ndërsa ajo menjëherë e ka paraqitur rastin në polici.

SHPËRNDAJE