Nenad Rasiç tregon çfarë kushte ka Lista Serbe për demarkacionin

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Kryetari i Partisë Progresive Serbe, Nenad Rasic, ka thënë se deputetët e Listës Serbe në Kuvendin e Kosovës kanë disa kushte për të votuar pro ratifikimit të demarkacionit mes Kosovës dhe Malit të Zi.

Rashiq në një intervistë në RTK, ka thënë se deputetët e Listës Serbe kanë disa kushte për ta votuar ratifikimin e demarkacionit. Sipas tij këto kushte do të jenë kushte të tyre financiare dhe personale.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

“Do të ketë kushte por do të ketë kushte financiare dhe jo aso politike”, ka thënë Rasic.
Ai më tej ka thënë se me izolimin e Kosovës po humbin edhe qytetarët serb që jetojnë në Kosovë. Thotë se të dëshironte që të gjithë qytetarët të paktën ta shijonin jetën e qetë në vendet europiane.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

“Nga liberalizimi do të përfitojnë të gjithë sepse edhe serbët e Kosovës janë të izoluar, sepse ne jemi të izoluar nga Serbia, BE-ja dhe të gjithë. Unë do të doja që qytetarët të jetojnë të paktën vetëm tri ditë në mënyrë që ta shohin dhe ta përjetojnë atë qetësi, ku njerëzit nuk i bien borisë pa arsye dhe nuk bërtasin askush, ndërsa ne nuk e kemi një qetësi të tillë”, ka thënë Rasic.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
SHPËRNDAJE