Nesër hapet ”Aqua Park”, pishina më atraktive në Kosovë

Pishina e shumëpritur ”Aqua Park” e ka përfunduar projektin e saj dhe nesër hapet.

Ky projekt pritej të lëshohej për përdorim në fillim të këtij muaji mirpo pas disa pengesave që kanë ndodhur është shtyer deri me datën 29 qershor, raporton gazeta online veriu.info.

Musafir special do të jetë këngëtari Vedat Ademi.

Ky projekt ofron një ndër pishinat me atraksione të shumta për qytetarët, por ajo që po i shqetëson janë qmimet e saj, qmimi për të mëdhej pritet të jetë 8 euro, ndërsa për fëmijë 6 euro.

SHPËRNDAJE