Nis aksioni për pastrimin e liqenit Akumulues në Mitrovicë (Foto)

Me iniciativën e kryetarit Agim Bahtiri, ka nisur aksioni për pastrimin e liqenit Akumulues në Mitrovicë, ku puna po realizohet në mënyrë vullnetare nga KRM “UNITETI”, anëtarë të shoqatës së peshkatarëve dhe vullnetarë tjerë.

Ky aksion ka nisur për larguar barishtet dhe papastërtitë, të cilat janë grumbulluar përgjatë liqenit Akumulues, i cili është atraksioni në i bukur turistik në Mitrovicë.

Për të monitoruar punën që po bëhet në pastrimin e liqenit ka dalë edhe kryetari i komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri me bashkëpunëtorë.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE