Nisma arrin në Kuvend, i mungon njëri deputet

Zyrtarët e Nisma-s janë futur në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Në disa foto të realizuara nga Indeksonline, aty shihet se mungon deputeti, Haxhi Shala.

Ky i fundit ka paralajmëruar se nuk do ta votojë Qeverinë e re.

Në foto ministrat dhe zv.kryeminstrja të propozuar nga kjo parti.

SHPËRNDAJE