Një kaҫurrele që ‘ҫmend’, Kaltrina do t’iu mahnis me pamjen e fundit

Kaltrina Mikushnica është një ndër moderatoret më të njohura dhe më të dashura për publikun tonë.

Me paraqitjen e saj plot stil dhe shumë elegante, Kaltrina u bë tejet e pëlqyer për një kohë të shkurtër.

Kaltrina nuk mungon as me postime të ndryshme në rrjete sociale ku pas vetes ka një numër të madh ndjekësish.

Në foton e fundit ajo po duket më e bukur se asnjëherë më parë.

SHPËRNDAJE