Një nga kullat e Prekazit që bëri historinë

Tahir Meha, i lindur më 10 tetor 1943 në Prekaz, ishte aktivist politik dhe kundërshtar i regjimit jugosllav.

“T7 Story” ju sjell një rrëfim për kullën dhe familjen Meha, e cila ka historikun e vet, sa të dhimbshëm, aq edhe krenar.

Për të parë rrëfimin e familjes Meha klikoni linkun më poshtë.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE