Një serb rreh shqiptarin në qendër të Prishtinës

Një serb rreh shqiptarin në qendër të Prishtinës

GAZETAEXPRESS E martë, 24 Tetor 2017 14:11Një shtetas i Serbisë ka rrahur një shqiptar pas një mosmarrëveshje për komunikacion në qendër të Prishtinës.

Sot rreth orës 09:00, në rrugën Agim Ramadani, afër udhëkryqit te konviktet, ka pasur një mosmarrëveshje komunikacioni mes një serbi dhe një shqiptari, që ka përfunduar me rrahjen e këtij të dytit nga shtetasi serb, konfirmon Policia për Gazetën Express. 

Policia ka dërguar në mbajtje shtetasin serbe, ndërsa viktima ka marrë lëndime trupore. 

SHPËRNDAJE