Një shtetas serb tenton kalimin ilegal të kufirit

Njësia policore në Leposaviq ka shoqëruar në stacionin policor një serb të dyshuar, pasi që e kishte kaluar kufirin në mënyrë ilegale dhe tek i njëjti janë gjetur mallra ushqimore të kontrabanduar.

Rasti është dërguar në procedurë të rregullt

SHPËRNDAJE