Njihuni me imamin nga Peja i cili është ndryshe nga të tjerët, merret me sporte ekstreme (VIDEO)

Imami Gazmir Sahara merret me hajking, ngjitje në shkëmbinj, kërcime në ujë dhe kamping.


Ky imam nga Peja i takon gjeneratës së re të studiuesve të islamit.

Ai kohën e tij gjatë javës e kalon në xhami, por në vikend largohet nga qyteti.

SHPËRNDAJE