Njihuni me ushtaren super hot amerikane

Një grua të cilën e quanin “Barbie” kur u bashkua me Marine Corp në SHBA ka provuar se ata që kishin dyshimet te ajo, kanë qenë shumë gabim.

Kjo pasi që, sipas mediave të huaja, ajo u gjend në krye të klasës së saj dhe u vendos në misione disa vende të botës.

Brie Burgett, një 28-vjeçare nga Lancaster, Ohio, u diplomua në kolegj me një diplomë të dyfishtë në shkencat politike dhe marrëdhënie ndërkombëtare në vetëm 19 vjeç, luftoi për të gjetur një punë të përshtatshme, por siç duket nuk e kishte të lehtë për shkak të moshës së re.

Menjëherë pas kësaj, ajo u takua me disa degë të ushtrisë dhe vendosi të bashkohet me Korpusin Detar në vitin 2011 – duke e bërë atë gruan më të re “të angazhuar” në atë kohë.

SHPËRNDAJE