Njoftim me rëndësi për nxënësit kosovar

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, ka njoftuar të gjithë mësimdhënësit, nxënësit dhe prindërit per fillimin e gjysëmvjetorit te dytë.

 

Gjysëmvjetori i dytë i vitit shkollor 2017/2018 në të gjitha shkollat e Kosovës fillon sipas kalendarit shkollor të hënën.

 

Me këtë rast, ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi ua uron të gjithë nxënësve dhe mësimdhënësve fillimin e gjysëmvjetorit të dytë. (Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⤵⤵⤵).

Ai uron që kjo pjesë e dytë e vitit shkollor të përcillet me arritje të mëdha në mësimdhënie dhe mësimnxnënie.

SHPËRNDAJE