Njoftim për mërgimtarët që po vijnë në Kosovë: As mos nisi për Kosovë nepër këtë rrugë

Është koha kur në Kosovë vijnë mërgimtarët për ti pritur festat e fundvitit në familjet e tyre.

Sikurse në sezone tjera dhe vitece të kaluara edhe këtë vite këta mërgimtar po hasin në kolona e pritje të gjatë në kufi të ndryshëm të vendeve evropiane.

Gazeta NewBorn nga disa mërgimtarë mëson se në kufirin Gjermani-Austri ka kolona por jo të gjata. Kolonë pak më e madhe dhe pritje më e gjatë është në kufirin në Kroaci ku zgjatja në të është 4-5 orë.(Kliko mbi reklamë dhe shiko pamjen e plotë ⬇⬇⬇)

Hiq më mirë në Kroaci, nuk qëndron as kufiri në Merdarë. Edhe në këtë pikë kufitare ka numër të madh të automjeteve që po presin me radhë për të hyrë në Kosovë.

Pritjet në këtë pikë kufitare po e kalojnë 4 orëshin.

 

SHPËRNDAJE