Njoftimi për bamirësit – Këto janë gjërat që kanë nevojë banorët e prekur nga tërmeti në Shqipëri

Qeveria shqiptare ka treguar se cilat janë kërkesat aktuale për ndihmë banorëve pas tërmetit të djeshëm në Shqipëri, ku një pjesë natën e mbrëmshme e kaluan në qiell të hapur.

Qeveria njofton se rezervat e shtetit kanë nevojë për materiale ushqimore e industriale.

Njoftimi:

Kërkesat aktuale nga Rezervat e shtetit në Shqipëri

Rezervat e Shtetit kanë nevojë për materiale ushqimore e industriale sipas zërave dhe sasive të mëposhtëm:

Çadra 5,000 copë

Krevate me dyshek 10,000 copë

Batanije 20,000 copë

Jastek 20,000 copë

Ngrohese elektrike 5,000 copë

Detergjent 15,000 Kg

Sapunë 10,000 copë

Uji pashëm 75,000 litra

Mallra Ushqimore gjysmë te gatshme (racione ushqimore) 25,000 racione

Set ndriçimi për çadra 5,000 copë

Gjenerator elektrik 200 copë

Set shpërndarje energjie 5,000 copë

Dushe portative 1,000 copë

Tualete portative 1,000 copë

Sete higjienikë 25,000 copë

Set Veshmbathje 25,000 copë

SHPËRNDAJE