Njohësi politik: Albin Kurti e ka fitu betejën e madhe me opinionin publik!

Njohësi i çështjeve politike, Petrit Zogaj  thotë se Albin Kurti tashmë e ka fituar betejën me opinionin publik.

Ai thotë se kjo ka ardhur si pasojë e faktit që Kurti ka para vetes disa kundershtare qe: ose jane te paafte ose te korruptuar.

Zogaj thotë se Albini ne te dyja rastet del fitues i pakontestueshem.

“Nuk kurrfare rendesie me, nese mendon qe Albini, si KM e ka shkele Kushtetuten ose jo, ka thyer ndonje ligj apo jo, ka ndermarre ndonje veprim qe i ka rreziku marredheniet Kosove-US apo jo, qe ka prirje autoritare apo jo, qe eshte populist apo jo, qe ka politika ekstreme majtiste apo jo, e ckado tjeter ne lidhje me te, mirepo, eshte shume e rendesishme me e kuptu qe ky politikan e ka fitu betejen e madhe me opinionin publik” shkruan Zogaj në Facebook.

Postimi i plotë:

Nuk kurrfare rendesie me, nese mendon qe Albini, si KM e ka shkele Kushtetuten ose jo, ka thyer ndonje ligj apo jo, ka ndermarre ndonje veprim qe i ka rreziku marredheniet Kosove-US apo jo, qe ka prirje autoritare apo jo, qe eshte populist apo jo, qe ka politika ekstreme majtiste apo jo, e ckado tjeter ne lidhje me te, mirepo, eshte shume e rendesishme me e kuptu qe ky politikan e ka fitu betejen e madhe me opinionin publik. E kjo fitore, mbi te gjitha ka ardhe si rezultat qe, Albini ka perballe vetes disa kundershtare qe: ose jane te paafte ose te korruptuar. E Albini ne te dyja rastet del fitues i pakontestueshem.

Keshtu qe, kushdo qe deshiron me ia relativizu kete fitore Albinit, se paku nuk duhet te jete i korruptuar dhe se dyti, te kete nje nivel intelegjence qe di t’i kundervihet nje pushteti kaq te madh qe Albini sot e ka ne shoqeri.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE