Nora Istrefi tërheqëse në fustan lëkure: Provokon me pozat e saja

Nora Istrefi është këngëtarja shqiptare që gjithmonë ka punua në heshtje dhe gjithmonë ka shkëlqyer me një fustan të zi lëkure.

Ajo natën që kaloi ka pasur koncert dhe me këtë fustan dhe gjithë publiku nuk i ka shkëputur sytë nga ajo.

Për dukjen e saj është kujdesur si gjithmonë Kaci dhe Sellma.

Ndryshe Nora asnjëherë nuk ka dal të flas në lidhje me ndarjen prej Robertit.

SHPËRNDAJE