Nuk do ta besoni se çfarë posti mori sot Rasim Thaçi –Cima, ai u zgjodh drejtor…

Artisti dhe humoristi I njohur Rasim Thaçi Cima ka marrë një post të lartë në kompaninë e njohur Bavaria. Ështrë është emëruar drejtor i kompanisë Bavaria dhe do të mbikëqyr projektet e Viva Fresh Store, Binni ShoWroom etj!

Lajmin e ka bërë të ditur vetë Rasim Thaci – Cima përmes Facebooka-ut

Bavaria me Drejtor të ri të përkohshëm – Cima, respektivisht, Arkitekt, Profesor Dr Rasim Thaqi – Cima, zëvendëson Blerim Bavarinë Hysenin nē udhëheqjen dhe mbikqyrjen e projekteve Viva Fresh Store, Binni Showroom etj!(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

SHPËRNDAJE