Nuk fshihen më: Zuna ia shpreh ndjenjat hapur Loredanës

Ditën e djeshme Loredana bëri një ndryshim në pamjen e saj duke i prerë flokët me balluke ndërsa nuk hezitoi të ndante fotografi dhe me ndjekësit.

Në mesin e shumë komenteve nuk mungoi ai dhe nga i dashuri i ri, Zuna i cili shprehu hapur pëlqimin e tij ndaj pamjes së re të Loredanës.

Lidhja e re e Loredanës vie vetëm pak muaj pas ndarjes nga Mozzik me të cilin ajo ka dhe një vajzë të quajtur Hana.