Numërohen të gjitha votat nga diaspora për subjektet politike

Janë numëruar gjitha votat që kanë ardhur nga diaspora. Qendra e Numërimit dhe Rezultateve, është në përpunim të rezultateve finale.

Veriu.infi do të ju mbajë të informuar dhe sapo t’i kemi rezultatet do t’i publikojmë.

Tani në QNR do të vazhdoj procesi i numërimit të votave nga diaspora, për kandidatët për deputetë.

Nga rezultatet e votave të diasporës bindshëm në to me rreth 50% prinë Levizja Vetevendosje, ndërsa NISMA-AKR nuk duhet nëse e kanë kaluar pragun.

SHPËRNDAJE