Pa eskortë dhe pa mbrojtje të afërm – zv.kryeministri shkon në këmbë në punë

Zv.kryeministri i parë, Avdullah Hoti, është parë gjatë të së martës, teksa i vetëm shkonte në punë.

Pak minuta para orës 08:00, Hoti është parë në sheshin “Nënë Tereza”, teksa shkonte i vetëm në ndërtesën e Qeverisë.

SHPËRNDAJE