Pamje nga rrahja e nxënëseve në Deçan – grushta, shqelma, njëra mbetet e shtrirë në tokë

Disa nxënëse të shkollës fillore në Kodrali të Deçanit janë përfshirë në një rrahje fizike mes tyre gjatë ditëve të fundit.

Nga pamjet e publikuara nga Sinjali shihen tri nxënëse, dy prej të cilave me uniformë të shkollës përfshihen në një rrahje.

Nuk duhen arsyet dhe as masat se çfarë janë marrë ndaj nxënësve të përfshirë në këtë rrahje.

SHPËRNDAJE