Pamje spektakulare: Nën tingujt e Nexhmie Pagarushës, Clinton dhe Albright i bashkohen festës tek “Skenderbeu”

Tanimë në sheshin “Skenderbeu”, kanë arritur edhe ish-presidenti amerikan, Bill Clinton dhe ish-sekretarja Albright,.

Të shoqëruar nga krerët e shtetit të Kosovës dhe forca të shumta të sigurisë, ata u bashkuan në mesin e mijëra personave për shënimin e 20 vjetorit të çlirimit të Kosovës.

Teksa ata u futnë shesh, n♪7 prapavijë dëgjohej melodia e këngës “Baresha” nga Nexhmie Pagarusha.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE