Pamje të rralla: Kështu festohej 12 qershori në vitin 2000

12 qershori është data kur Kosova përfundimisht u çlirua nga regjimi i Serbisë.

Që nga viti 1999 e deri më sot, kjo datë është shënuar në mënyra të ndryshme në Kosovë.

Teksa në vitin 2009 dhe sot më 2019, në dy jubiletë e kësaj feste, në Kosovë, kishin qenë figura të lartë të politikës botërore, si Bill Clinton dhe Tony Blair, në vitin 2000 festohej ndryshe.

Gazeta Blic, ka siguruar disa pamje të 12 qershorit të vitit 2000, në 1 vjetorin e çlirimit dhe manifestimit që ishte mbajtur në Ferizaj.

Mijëra persona, kishin dalur në sheshin e qytetit për të festuar ditën e çlirimit.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE