Pamje të rralla: Luka Modric kur ishte 5 vjeç, duke ruajtur dhitë

Në një film dokumentar për ujqit të bërë në disa vendbanime të ish Jugosllavisë në vitin 1990, është incizuar duke ruajtur dhite ylli i Kupës së Botës 2018, Luka Modric

Filmi është bërë në disa vendbanime ku garvitojnë ujqit.

Një ndër këto është edhe Jasenica nafër qyetetit të Mostarit në Bosnje e Hercegovinë.

……………………………………………………………………………………………………………..
Zyrtari i lartë i BE-së i dehur “drrasë” para liderëve botëror

……………………………………………………………………………………………………………..

Në fakt në dokmuentar është rindërtuar skena e një nate, kru ujqërit kishin sulmuar dhitë e Stipe Modric.

Në një pjesë tëdokumentarit, shihet i biri i Sitpes, Luka Modric, atëkkohë vetëm 5 vjec.Me një shkop në dorë, ai shkon të marrë dhitë për ti dërguar në shtallë.

Këto pamje janë publikuar së fundmi, dhe deri vonë nuk i ka parë as vetë ylli i Real Madridit. /gazetametro.net

SHPËRNDAJE