Pas ‘eskalimit’ të debatit Delawie bën një veprim të papritur

Kryeministri Ramush Haradinaj ka qenë i ashpër ndaj deputetëve të LDK në debatin për demarkacionin.

Ai i ka quajtur të turpshme idenë se duhet të hiqet raporti i Bulliqit nga votimi. Edhe Avdullah Hoti e ka quajtur të pa pranueshme këtë qasje të kryeministrit.

Ndërsa, pas këtyre zhvillimeve ambasadori Greg Delawie e ka lëshuar seancën.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

SHPËRNDAJE