Pas golit të barazimit, presidenti Thaçi dëshiron edhe diçka tjetër

Pas golit të barazimit, presidenti Thaçi kërkon që të shënohet edhe goli i tretë nga lojtërarët e Kosovës.

Thaçi po qëndron aktiv në rrjetin social facebook, dhe pas secilës gol të shënuar, po shkruan statuse.

Tash, pas golit të barazimit, ka mbetur vetëm edhe goli i shumëdëshiruar për ne: GOLI I FITORES! HTH

SHPËRNDAJE