Pas numërimit të votave me kusht, ja sa vota ka epërsi Dreshaj ndaj Rugovës

Janë numëruar shumica e votave me kusht, votave përmes postes dhe votave te personave me nevoja të veçanta në Istog.

Sipas reszultateve të deritanishme, Gani Dreshaj i AAK’së ka 671 vota më shumë se Haki Rugova i LDK’së.Nga votat me kusht dhe postë të numëruara deri më tani, 1475 kanë shkuar për Dreshajn, ndërsa 133 për Rugovën.

Duke u bazuar në numrin total të votave me kusht dhe votave përmes postes, kandidati i AAK’së do të jetë kryetari i ri edhe nese e gjithe pjesa tjetër do t’i takojë Rugoves se LDK’së.