Pasi ky shtet tërhoqi zyrtarisht njohjen për Kosovën, vjen reagimi i menjëhershëm i Vuçiqit

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, u takua sot në Beograd me ministrin e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimin Ndërkombëtar të Burundit, Alain Aime Nyamitëe, i cili shprehu vlerësimin e tij të madh për siç thuhet vendimin e këtij vendi për tërheqjen e njohjes së pavarësisë së Kosovës.

Me këtë rast, kreu i shtetit serb shprehu gjithashtu mirënjohje në letrën e tij drejtuar Presidentit të Burundit Pierre Kurunziz, të cilin ia dorëzoi kryediplomatit të këtij vendi.

Kujtojmë se ky nuk është vendi i fundit që ka paralajmëruar tërheqjen e njohjes për shtetin e Kosovës.(Shtyp mbi pamjen e mëposhtme dhe shikoje ⤵)

SHPËRNDAJE