PDK në Prishtinë tallet me Shpend Ahmetin për vërshimet nga shiu

Dega e Partisë Demokratike të Kosovës në Prishtinë, ka zhvilluar një aktivitet me të cilën ka kritikuar kryetarin e Prishtinës për gjendjen e krijuar pas reshjeve të mëdha të shiut.

Me këtë rast PDK ka falënderuar Ahmetin për transportin më të ri publik në kryeqytet.

“E falënderojmë Shpend Ahmetin për transportin më të ri publik në kryeqytet. Tashmë mund të bëni rafting në kanionin e Emshirit në Prishtinë dhe atë falas.”

SHPËRNDAJE