Për një Kosovë 100%: Daut Haradinaj i kujton të mirat e qeverisë Haradinaj

Deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj pas shpërndarjes së Kuvendit, ka publikuar një fotografi me kreun partisë së tij, Ramush Haradinaj derisa, ka falendëruar të gjithë deputetët për kolegialitet.

Përmes një shkrimi në Facebook, Haradinaj në fotografinë që ka publikuar, ia ka bashkëngjitur shkrimin se ky kuvend dhe qeveri do të kujtohen se ndalën ndarjen e Kosovës, për formimin e  Ushtrisë së Kosovës e ligjin për Trepçën.

“Ky Kuvend dhe kjo Qeveri do të kujtohen me theks të veçantë që e pamundësuan ndarjen e Kosovës, formimin e Ushtrisë së Kosovës, ligjin për Trepçën dhe çështje tjera kruciale. Për një Kosovë 100%.  Na priftë e mbara dhe suksese në të ardhmen”, ka shkruar Haradinaj.

Postimi i plotë:
Pas shpërbërjes së Kuvendit, dëshiroj t’i falënderoj kolegët e mi të AAK-së dhe të gjithë deputetët e Parlamentit të Kosovës për kolegialitet të përsosur pavarërsisht dallimeve që kishim.
Ky Kuvend dhe kjo Qeveri do të kujtohen me theks të veçantë që e pamundësuan ndarjen e Kosovës, formimin e Ushtrisë së Kosovës, ligjin për Trepçën dhe çështje tjera kruciale.
Për një Kosovë 100%.
Na priftë e mbara dhe suksese në të ardhmen.
DH

SHPËRNDAJE