Përfundon takimi LDK-VV, flet Isa Mustafa

Ka përfunduar takimi mes liderit të Vetëvendosjes, Albin Kurtit dhe atij të LDK-së Isa Mustafës.

Pas takimit ka folur për media lideri i LDK-së Isa Mustafa.

“Ne biseduam me VV-në për mundësinë e një koalicioni qeverisës informuam amabasadorët pasi ata kishin për qëllim ardhjen e tyre për informim, si LDK ne jemi të bindur se zgjidhja që e foruam kohët e fundit i kontribon marrëveshjes së qeverisë e cila balanvon mbi suazat e besimit të qyetrtarëve që morrëm në zgjedhjet e 6 tetorit ne mbesim të hapur nëse VV-ja i pranon kushtet tona dhe konsiderojmë që do të jetë një marrëveshje që i kontribon vendit”, tha Mustafa.

SHPËRNDAJE