Përkujtohet dëshmori Faik Dragaj, pikërisht në 20 vjetorin e rënies në mbrojtje të nderit dhe lirisë së vendit

Një delegacion i Komunës së Skenderajt, i përbërë nga drejtorë, pastaj familjarë, bashkëluftëtarë dhe përfaqësues të Shoqatave të dala nga lufta e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, kanë bërë sot homazhe për dëshmorin Faik Dragajt, në fshati Leçinë, në nderim 20 vjetorit të rënies së tij për lirinë e vendit.

Faik Dragaj ra dëshmor më 9 qershor të vitit 1999.

SHPËRNDAJE