Përveç se kanë fëmijë bashkë, Nora do jetë pjesë e pandashme e Robertit edhe për këtë arsye!

Robert Berisha dhe Nora Istrefi i kanë dhënë fund martesës disa vjeçare nga e cila kanë dhe një vajzë.

Ishte Roberti ai i cili dha lajmin në Instagram, duke thënë se dashurie mes tyre kishte mbaruar por do vazhdojnë të jenë shokë.

Por, Nora Istrefi do jetë gjithmonë pjesë e pandashme e Robertit,jo vetëm për fëmijën që kanë bashkë, por edhe për faktin se këngëtari i ka bërë tatuazh në dorë emrin e Norës.

Sa i përket ndarjes, Nora Istrefi ende nuk ka bërë ndonjë reagim në rrjete sociale.

SHPËRNDAJE