Philip Reeker fton Dacicin në Washington për të diskutuar rreth Kosovës

Gjatë një takimi të shkurtër në Londër, Shefi të Diplomacisë së Serbisë Ivica Dacic është takur me Asistenitin e Shefit të Debartmentit të Shtetit për Euro Azinë Philip Reeker, i cili ka ftuar Dacicin në një takim në Washtington për të diskutuar ngjarjet e fundit mes Kosovës dhe Serbisë.


Reeker e ka ftuar Daicicn me 16 dhe 17 korrik për një bisedë lidhur me ngjarjet e fundit Kosovë- Serbi, si dhe për vonimin e bisedimeve mes këtyre dy vendeve.

Kujtojmë që 16 dhe 17 korriku është një ditë ku Departmenti Amerikan i Shtetit (DASH) feston ditën për të drejtat dhe liritë fetare. Ndërsa, sa i përket një ftese të tillë për Kosovën, ende nuk është berë e ditur nga Minstria e Jashtme e Republikës së Kosovës.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE