Policia e Kosovës arreston 22 persona

22 persona janë arrestuar nga Policia e Kosovës në 24 orëshin e fundit.

14 prej tyre janë dërguar në mbajtje, kurse dy të tjerë në vuajtje të dënimit.

Tëgjitha këto arrestime kanë të bëjnë me vepra dhe raste të ndryshme.