Prishtina me super 10-she në garën për deputet

Kryetari i Degës, Uran Ismaili, priti sot në një takim kandidatët për deputetë që vijnë nga kryeqyteti.

Prishtina si asnjëherë më parë ka një numër të madh të përfaqësimit në zgjedhjet e 6 tetorit.

Janë gjthësejtë 10 kandidatë për deputetë që përbëjnë një mundësi të jashtëzakonshme për të zgjedhur.

Pjesë e kësaj përbërje janë Shqiptar Demaçi dhe Migjen Kelmendi.

Këta janë emrat e 10 kandidatëve:

– Uran Ismaili

– Memli Krasniqi

– Eliza Hoxha

– Abelard Tahiri

– Migjen Kelmendi

– Ariana Musliu-Shoshi

– Shqiptar Demaçi

– Dhurata Hoxha

– Migjen Shala

– Merita Makolli.

Kjo përbërje fantastike me emra të dëshmuar në shumë sfera të jetës do të jenë garancia e jonë për krijuar një qeverisje e cila kryeqytetit do t’i kthejë vëmendjen që e meriton.

#PDK #KadriVeseliKryeministër #Prishtina

SHPËRNDAJE