Prokurori Blakaj ishte mbështetur nga qeveria e SHBA-së për të studjuar

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

Ambasada Amerikane e ka quajtur dekurajues lajmin për dorëheqjen e prokurorit, Elez Blakaj. Me një njoftim publik, Ambasada e SHBA-ve në Prishtinë thotë se ai punonte në çështje të rëndësishme hetimi.

“Është veçanarisht dekurajuese për të dëgjuar lajmin e dorëheqjes së prokurorit të posaçëm, Elez Blakaj. Ai po punonte në çështje të rëndësishme hetimi.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë

I njëjti ishte mbështetur edhe nga qeveria e SHBA-së për të studjuar atje, ku diplomoi, dhe hetoi raste të rëndësishme në Kosovë. Kosova duhet të provojë angazhimin e saj për rendin e ligjin duke mbështetur prokurorët” thuhet në reagimin e Ambasadës Amerikane.

Hape pamjen e mëposhtme dhe shikoje të plotë
  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE