Provokim i rëndë i Serbisë, aeroplanët ushtarakë fluturojnë afër Gjilanit /VIDEO

Një aerolan ushtarak serb është parë të fluturojë në kufirin Kosovë- Serbi, afër zonës që ndanë Gjilanin me Preshevë.

Para pak çastesh dhe për herë të parë që pas vitit 1999, aeroplanët luftarakë serb në distancë të ulët sot shqetësuan qytetarët e Komunës së Preshevës! Ata shkuan, ndërsa Presheva është dhe do të mbetet shqiptare… !

Publié par Ilir Sadriu sur mercredi 28 mars 2018

SHPËRNDAJE