Punëtorët e KEK-ut protestojnë para Qeverisë

Anëtarët e sindikatës së Korporatës Energjetike të Kosovës dhe

punëmarrësit tjerë të KEK-ut sot do të protesojnë para Qeverisë së Kosovës.

Në një njoftim për media, thuhet se ata do të protestojnë me qëllim, mbrojtjen e vendeve të punës.

Protesta nis para qeverisë, duke filluar nga ora 12:00.

SHPËRNDAJE