Qahet Brnabiq: Taksa 100% i çon serbët në prag të katastrofës humanitare

Në një konferencë ekonomike me Kinën, kryeministrja serbe, Ana Brnabiq nuk ka lënë pa përmendur taksën 100%.

“Taksa 100% e vendosur nga Kosova i ka sjellë serbët në prag të krizës humanitare”, deklaroi Brnabiq.

Sipas saj, pasoja e dytë e masës është destabiliteti politik dhe i sigurisë.

“Serbia, që pëson nga ky vendim, mbetet e hapur për bashkëpunim me të gjithë”, shtoi ajo.