Qëndoroi në Institutin e Psikiatrisë 30 ditë, kështu është transformuar Vali Corleone

Në mars të këtij viti bëri bujë arrestimi i Vali Corleones, një ndër personazhet më të komentuar në showbiz. Vali u arrestua nga policia për kanosje dhe ngacmim të prindërve dhe u dërgua në psikiatri për shkak të sjelljes agresive.

Ai qëndroi 30 ditë në Institutin e Psikiatrisë Forenzike dhe më pas gjykata i caktoi Corleones masën e detyrueshme të vizitave në Qendrën e Shëndetit Mendor në Gjilan.

Tani Corleone i është rikthyer jetës dhe poston shpesh në Facebook, por Instagramin së fundmi ja kanë vjedhur.

Këtë e ka bërë të ditur vetë Corleone i cili ka hapur një Instagram të ri ku tregon edhe ndryshimin drastik në pamje me flokë të bardha.

“Ka qenë i hakuar, nëse keni pëlqime dhe komente në profilet tuaja, nuk kemi qenë ne”, shkruan Corleone në Instagramin e ri.

SHPËRNDAJE