Qeveria e Kosovës merr një vendim të rëndësishëm për Luginën e Preshevës

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozimin për ndarjen e mjeteve financiare e blerjen e librave dhe materialeve të tjera shkollore për nevojat e nxënësve të komunës së Bujanovcit, komunës së Medvegjës dhe Preshevës, raporton Ekonomia Online.

Zëvendësministri i Financave Agim Krasniqi ka kërkuar aprovimin për ndarjen e 70 mijë eurove për nxënësit e Luginës.

“Duke marr parasysh rëndësinë e kësaj kërkesë MF ka komunikuar me Ministrinë e Arsimit të Shqipërisë për ta mbështetur në këtë kërkesë dhe kërkoj aprovimin për ndarjen e 70 mijë eurove për nxënësit e Luginës”.


 

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE