Qeveria shkarkon bordin e Ujësjellit Rajonal “Mitrovica”

Qeveria në detyrë ka shkarkuar Bordin e Drejtorëve të Ndërmarrjes Publike “KRU Mitrovica” dhe ka emëruar Bordin e ri.

“Në rend të ditës në këtë mbledhje është paraparë edhe shkarkimi i Bordit të Drejtorëve dhe emëruesin e Bordit të Përkohshëm të Drejtorive të Ndërrmarrjes Publike Qendrore Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Mitrovica””, thuhej në njoftim.

Ndërsa në këtè mbledhje janë ndarë mjetet për familjet e minatorëve që humbën jetën dje tragjikisht dhe 12 milionë euro për zbatimin e Pakos Emergjente Fiskale.

  • ETIKETIMET
  • 1
SHPËRNDAJE