Qytatari i rrah policët, i bën për spital

Është arrestuar i dyshuari mashkull , i cili pas shkaktimit të aksident trafikut dhe shqiptimit të kundërvajtjes në trafik, në shenj pakënaqësie ka refuzuar kundërvajtjen duke ofenduar dhe sulmuar zyrtarët Policor.

Tre zyrtarët Policor në detyrë kanë marrë tretman mjekësor në qendrën spitalore të Drenasit, thuhet në raportin e Policisë.

Kjo nuk hera e parë që ndodh diçka e tillë!

SHPËRNDAJE