Ramiz Lladrovci tregon kush e rrahu vëllaun e tij

Kryetarti i Drenasit, Ramiz Lladrovci, ka folur për herë të parë për incidentin në Drenicë, ku pjesë e tij ishte vëllau i tij, Emriu.

Magazina.al para disa ditësh ka raportuar për këtë incident të ndodhur në fshatin Gradicë të cilin në një intervistë e konfirmoi edhe Lladrovci.

“Ngjau një akt i turpshëm, i përgatitur keq, në terr duke u larguar nga tubimi, më vonë e morëm vesh se kush është, me të shkuarën dhe të tashmen e tij, e goditi vëllain tim. Asgjë serioze por vet akti i ngritjes dorë mbi një ish ushtar, vëlla i Fehmi Lladrovcit, është turpi i asaj mbrëmjeje. Ne kemi dëshmuar se, ato që nuk u bënë për shumë vjet në Drenas, kemi filluar t’i trajtojmë me seriozitetin më të madh, ashtu edhe çështjet e ngritura për këtë fshat. Andaj, nuk kishte vend për asnjë lloj fërkimi, as sjellje brutale çfarë ngjau, por për fat të keq, siç thotë populli, në gropën e përgatitur bie edhe i drejti edhe i shtremti”, ka thënë Lladrovci. Magazina.al

SHPËRNDAJE