Raporti i MASHT’it që flet zi e terr për universitetet e hapura nga Thaçi

Një raport i Ministrisë së Arsimit i dërguar në Qeveri nxjerr veç të dhëna negative për universitete e hapura në kohën kur Kryeministër ishte Hashim Thaçi.

Ky raport ishte paralajmëruar se do të botohej në janar të këtij viti, por u shty pasi Kryeministrit dhe Presidentit refuzuan të çojnë përpara idenë e mbylljes së tyre.

Ministri i Arsimit, Shyqyri Bytyqi kishte paralajmëruar zvogëlimin në dy universitete publike nga shtatë sa janë aktualisht.

SHPËRNDAJE