Referat kosovarë testohen për koronavirus

Referët e Kosovës gjatë ditës së sotme i janë nënshtruar testit për koronavirus.

Kanë qenë gjithsej rreth 46 gjyqtarë të cilët janë nënshtruat këtij testi dhe 14 kontroll të ndeshjeve.

Pas këtij testi, gjyqtarët do t’i nënshtrohen edhe testeve fizike, në stadiumin “Fadil Vokrri” në Prishtinë.

Kujtojmë që futbolli kosovar do të rikthehet javën e ardhshme pas dy muajve pezullim për shkak të pandemisë së koronavirusit.

SHPËRNDAJE